Referat: KFUM Uppsala Basket Sävja - Blackeberg Villastan...

- 1 st taggat motståndarlag (Uppdsala)
+ En stor nypa nerver, känslor blandat med mosiga ben

Instruktioner:
1. Spela aktivt och tufft försvarsspel, hela matchen - även om benen bränner
2. Vänd spelet snabbt och transportera boll snabbt -space:a och rörelse i anfall
3. Kämpa hela matchen, slappna aldrig av, vad ställningen än är

Resultat:
Vi öppnar matchen urstarkt och tar en tiopoängsledning efter första perioden. Försvarsspelet perfekt och bra skärpa och fart i anfall.
Andra period vaknade Uppsala, Men vi fortsatte spela diciplinerat och behöll ledningen.
Tredje till femte period böljade spelet lite fram och tillbaka men vi behöll ledningen med 10 poäng. Dock var det aldrig klart. Det var helt klart två lag på plan som både ville vinna!
I sista perioden chocköppnade Uppsala och hämtade ikapp hela vårt försprång. Vi vart pressade och stressade och nu vart det otroligt spännande. Uppsalas coachers (2 st) stämmor kunde höras hem till Uppsala. (Och ni kanske hörde våra hem till Hässelby ;-) Men killarna bet ihop och kämpade hela vägen in i kaklet! Slutsiffrorna kunde skrivas till 31-26. Otroligt starkt!!!

Helt enkelt en grym match! - frågar ni mig så var det den bästa laget gjort denna säsong (hittills)!!!

Nu är det A-slutspel och Blackeberg Ängby blir första motståndarna kl. 20.00 ikväll...